Powered By Blogger

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Το φανταρικό του Σ. μεταφρασμένο σε Ιωνική διάλεκτο.#2

Ep. 2,week 2:

 "Αυτή τη βδομάδα είναι να πάρουμε όπλα κι εξάρτηση. Μας έδωσαν πουλόβερ μπας και ζεσταθεί λίγο το κοκαλάκι μας τις επόμενες μέρες, πήραμε κράνη κι εξάρτηση. Δε θα χρειαστεί να περιμένουμε για ώρες στον ήλιο ξανά. Όλα πανάρχαια και βρωμερά. Υπομονή Θεέ μου,υπομονή! Δε φτάνει που έκοψα το υπέροχο μαλλάκι μου και τις ξανθές μου τούφες, αναγκάζομαι να υπομένω και τη μπίχλα πάνω μου. Η δεύτερη βδομάδα δεν ξεκινάει καλά,θαρρώ!
  Ξεκινήσαμε κι εκπαίδευση με όπλα,μάθαμε διάφορα πράγματα,χρήσιμα ειδικά αν θελήσεις να σκοτώσεις τον εκάστοτε γκόμενό σου όταν μαθαίνεις πως σε κάνει τάρανδο ενώ εσύ τραβάς το λούκι της ζωής σου στο κωλοχανείο! Δεν υπονοώ κάτι,να σημειωθεί! Εκπαιδεύσεις,ακουογράμματα κι επιτέλους φαΐ! Πάντα με το ζόρι θέλουν να μας ταΐζουν,είναι λίγο maniacs without a reason! Τι να πω; Όπως βολεύεται κανείς! Το απόγευμα ξυπνήσαμε κι απλά αράζαμε έξω με το λοχία,ο οποίος μας έκανε χαβαλέ. Είναι νέοι ευτυχώς και αντιλαμβάνονται ευκολότερα το πώς είμαστε.
  17 Νοέμβρη σήμερα. Αναμένοντας να ξεκινήσει η εντατική εκπαίδευση σήμερα, απλά ξυπνήσαμε στις 6, φάγαμε πρωινό και μεταφέραμε κάτι καρέκλες ΚΨΜ για να παρακολουθήσουμε κάτι βιντεάκια. Περιμέναμε πως θα ήταν για την επέτειο του Πολυτεχνείου, αλλά ούτε καν! Μας έδειξαν κάτι τροχαία ωμά και φουλ σοκαριστικά και μετά ένα μίνι βιντεάκι για το Πολυτεχνείο. Δεκατιανό και μεσημεριανό πέρασαν ταχύτατα κι εγώ συνεχώς αναλογίζομαι πως ΈΧΟΥΜΕ ΓΑΜΗΘΕΊ ΝΑ ΤΡΏΜΕ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ! Γλιτώσαμε και την εκπαίδευση λόγω επετείου κι είχαμε free time και μπάνιο, ύπνο και καθάρισμα κρεβατιών σε περίπτωση που περάσει κανάς ανώτερος και δει αν υπάρχει σκόνη. TIP OF THE DAY:Ψεκάζεις λίγο νερό πάνω στην κουβέρτα για να κάτσει η σκόνη. Αναμένω ΣΚΔ για έξοδο πώς και πώς! Kατινιά of the day:Έσκασε και η πρώτη μεγάλη βόμβα σήμερα! Κάποιος αποφάσισε να μας χέσει τον τοίχο της τουαλέτας, έτσι, επειδή μπορεί! Λυπάμαι όποιον είναι να καθαρίσει αύριο κι ελπίζω να μην είμαι εγώ, θα ξεράσω κι απ΄τα μάτια!Φημολογείται,βέβαια,ότι είναι γνωστός ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος κι ότι αυτός θα καθαρίσει, αλλά how can we be sure!;
  Πλέον η αναφορά για ύπνο γίνεται στη χειρότερη 21.15, εν αντιθέσει με την προηγούμενη βδομάδα που ήταν στις 22+. Τσίτα μπόμπα μας κάθεται, αν και το περιβάλλον συνεχίζει να είναι φουλ αντι-σεξουαλικό και δεν ξέρω τι στον πούτσο να κάνω! Μέρα με τη μέρα γνωρίζεις κόσμο, αν και φυσικά υπάρχουν και οι loners! Με κάποιους δένεσαι,με κάποιους όχι,είναι λογικό! Σε δυο βδομάδες χωριζόμαστε και φτου κι απ'την αρχή κι αυτή είναι η μαλακία, αλλά klein!
  Σάββατο σήμερα και λένε πως θα βγούμε στις 12,διότι πριν θα 'χει εκπαίδευση. Μόνοι μας,βέβαια,κόβουμε βόλτες κι ανώτεροί μας άφαντοι! Λογικά θα πάμε καμιά βόλτα με τα παιδιά,να δούμε και την πόλη.
  Είχε και μπασκετάκι χθες,εντωμεταξύ,κι όλοι οι Ούνοι αντρακλάδες πήγαν να στηρίζουν Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό μέχρι που κατέληξαν να βρίζονται και να οδύρονται με πολλούς να φεύγουν λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα σε περίπτωση που γίνει καβγάς να μην μπλέξουν τσάμπα! Και γαμώ τους πολιτισμούς! Δώσε! Ρίξε κι ένα τσιφτετελάκι να το γιορτάσεις!
  Κυριακή,αχ Κυριακή! Όσοι δε βγήκαν χθες, ετοιμάζονται και φεύγουν σήμερα. Πίκρα! Εμείς "χάσαμε" τη σειρά μας χθες, τουλάχιστον περάσαμε καλά και γυρίσαμε κομμάτια μετά από 9 ώρες που βολοδέρναμε."








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου