Powered By Blogger

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Αναδυόμενος προορισμός η Ινδία για τους ομοφυλόφιλους!

Πριν από 30 χρόνια η ομοφυλοφιλία ήταν ποινικό αδίκημα στην Ινδία, αλλά μετά την αλλαγή της νομοθεσίας το 2009, αυξήθηκαν κατά πολύ οι επισκέπτες με ομοφυλοφιλική σεξουαλική προτίμηση και σύμφωνα με την έρευνα της ταξιδιωτικής εταιρείας Roth στις ΗΠΑ, η Ινδία κατατάσσεται ως δεύτερος προορισμός μετά την Ταϋλάνδη για διακοπές.
Αυτή η κατάταξη έχει διευρύνει την επιχειρηματική δραστηριότητα για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, οι οποίοι προωθούν τον προορισμό και τον θεωρούν αναδυόμενο. Παράλληλα, η Διεθνής Ένωση γκέι και λεσβιών αναφέρει ότι υπάρχουν επτά μεγάλοι ταξιδιωτικοί πράκτορες στην Ινδία, που ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό το κοινό. «Πριν από πέντε χρόνια, πολλοί γκέι συλλαμβάνονταν όταν ταξίδευαν στην Ινδία, αλλά τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και κανείς δεν κινδυνεύει», δήλωσε ο Ινδός ταξιδιωτικός πράκτορας Sanjay Malhotra.
Άλλοι που ταξίδεψαν στην Ινδία αναφέρουν ότι «δεν νοιώθεις άβολα όταν κυκλοφορείς στους δρόμους πόλεων της Ινδίας χέρι- χέρι. Νοιώθεις ασφαλής κανείς οδηγός ταξί ή ξεναγός δεν θα είναι επιθετικός απέναντί σου».

Πηγή:www.biggaynews.com & www.traveltimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου